Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
BBV po 25 letech

Štafetu biatlonistů rozjede Krupčík, finišovat bude Krčmář

Hochfilzen (Rakousko) – V sobotu pojede štafetu kvarteto Tomáš Krupčík, Ondřej Moravec, Michal Šlesingr a Michal Krčmář. Závod začne ve 14:45, přímý přenos vysílá ČT sport a web ctspoprt.cz.

Tomáš Krupčík
zdroj: ČTK autor: Ivo Stejskal

Krupčík dostal na prvním úseku přednost před Adamem Václavíkem. "Tomáš má za sebou vydařený vytrvalostní závod, kde se mu nepovedla pouze jedna ze čtyř položek. Navíc podal i slušný výkon v běžecké části. V jeho prospěch hrají také stabilnější střelecké výkony během této sezony," řekl trenér mužů Michael Málek.

Druhý úsek pojede Moravec. Stříbrný medailista z vytrvalostního závodu sice neměl po čtvrtečním závodu dobrou noc a necítil se ideálně ani na tréninku, ale měl by být v pořádku. "Ondra tady má formu a druhý úsek je hodně důležitý. Buď nás může opět vrátit do hry, nebo upevnit pozici v popředí," podotkl Málek.

Šlesingr i Krčmář jsou osvědčenými články sestavy. Pozici finišmana má Krčmář rád, i když po mix štafetě na úvod mistrovství nebyl se svým výkonem spokojený. Otázkou zůstává, zda Češi dokážou poprvé letos zvládnout štafetu bez trestného kola.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články