Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Touchdown

Biatlonisté jsou se zázemím spokojeni, na Vítkovou dopadla únava

Nové Město na Moravě - V klidu a přitom téměř na dosah stadionu našel zázemí český biatlonový tým při mistrovství světa v Novém Městě na Moravě. V penzionu má domácí výběr pohodu a dostane prakticky všechno, na co si jen pomyslí. "Je to tady příjemné, je tady klid a hned na dosah je příroda," řekl Jaroslav Soukup.

Všichni biatlonisté mají dostatek místa a mohou se na pokojích protahovat či posilovat. "Posilovna tady sice není, ale taháme s sebou speciální gumy a na protahování máme podložky," řekl Soukup.

Ve volných chvílích si mohou zahrát třeba bowling nebo zkusit kulečník, ale ani na jedno zatím nedošlo. Prioritu má biatlon a příprava na závody. "Máme ještě týden si tam zkusit zašermovat," smál se Šlesingr.

Po nedělních stíhacích závodech měli biatlonisté dva volné dny. "Zase nabereme síly. Komu se závody nepovedly, ten si zklidní myšlenky a namotivuje se. Komu se to povedlo, ten se bude těšit na další závody," řekla Gabriela Soukalová. "Už to bylo potřeba, cítila jsem, že se únava dostavuje," doplnila Vítková.

Je nám líto, video expirovalo.
Biatlonisté jsou se zázemím spokojeni
Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články