Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Moravec se dostal ze žaludečních problémů a konečně v Pokljuce trénuje

Ondřej Moravec překonal nepříjemné žaludeční problémy, které zhatily jeho start ve víkendových štafetách na začátku nového ročníku Světového poháru biatlonistů. Nyní se tak může znovu plně chystat na první letošní závod. Ve slovinské Pokljuce si zatrénoval na střelnici.

Ondřej Moravec
zdroj: ČTK autor: Kamaryt Michal

Čtyřiatřicetiletý český reprezentant Ondřej Moravec si střelbu vyzkoušel po týdenní přestávce, trénink ale rozhodně nejel po zdravotních komplikacích úplně naplno.

"Z toho tréninku nešel úplně nespokojený, myslel, že to bude horší, ale nějaké zrychlení tam bylo," přidal na optimismu i trenér mužského týmu Zdeněk Vítek.

Sám Moravec si příliš nestěžoval, spíš naopak. "Byl jsem celkem příjemně překvapený, že můžu i nějak jet, trošku si zrychlit, že zlepšení tam vidět je. Plán je zítra dát trénink. Do té 'startovky' jít můžu a rozhodneme se možná až úplně v den závodu," uvedl Moravec k blízké budoucnosti. Do Pokljuky dorazil také Adam Václavík, který vyléčil virózu, a český tým je tak kompletní.

Individuální závod mužů je na programu ve středu 5. 12. ve 14:15. Přímý přenos sledujte na ČT sport a na webu ctsport.cz od 13:45.

Je nám líto, video expirovalo.
Moravec se dostává do tréninkového procesu a cítí zlepšení

Hlavní zprávy

Nejčtenější články