Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Svět motorů

Fanoušci ji táhnou, ale s ležkou bojuje. Nestřílí se mi tu dobře celý týden, přiznává Voborníková

Na oslavy to v cíli nebylo. Ve sprintu jednačtyřicátá. A hlavně dvě chyby ve střelbě vleže, se kterou v Novém Městě bojuje. Tereza Voborníková si ale na druhou stranu snažila vychutnat atmosféru na trati. Nic podobného nezažila. Přímý přenos stíhačky mužů sledujte na ČT sport i ČT sport Plus od 13:40, přenos závodu žen pak od 15:35.

Žádná velká spokojenost. Voborníková udělala na střelnici celkem tři chyby. "Nestřílelo se mi tu dobře celý týden. S ležkou jsem tu hrozně bojovala a vůbec nevím proč. I teď nevím, kde ty rány byly. Vestoje jedna rána ulítla, ale to se občas stane," popisovala v cíli sprintu.

Na trati se cítila dobře, na nejrychlejší Tandrevoldovou ztratila tři čtvrtě minuty. "První kolo se mi moc dobře nejelo, ale fanoušci mě popoháněli. Pak jsem jela s Julii Simonovou a to mi moc pomohlo, abych na trati nebyla sama. I lyže byly skvěle připravené," uvedla česká závodnice, která prožívá průlomovou sezonu.

Jako zástup dalších byla z atmosféry na tratích i stadionu unešená. "Bylo to skvělé. Ještě se mi nestalo, že by mi někdo takhle fandil."

"Většinou to na trati nevnímám, ale dneska jsem se snažila si to trochu užít, ušima jsem trochu propustila a snažila se to poslouchat," přiznala Voborníková.

Za výkřiky po jednotlivých ranách ovšem svůj nepovedený střelecký výkon schovávat nechtěla. "Člověk to trochu vnímá, ale nebylo to důvodem mých chyb," ujistila.

Dá se předpokládat, že hluk se o víkendu nezmenší. Naopak. Před Voborníkovou a spol. je další velká výzva. Kontaktní stíhací závod. A body nejsou daleko.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články