Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Golfista roku

Dahlmeierová se objeví jen v Canmore, pak zahájí finální přípravu na MS

Laura Dahlmeierová absolvuje jen první ze dvou zámořských zastávek Světového poháru. Po startu v Canmore nezamíří do Salt Lake City, ale vrátí se do Evropy, kde se bude připravovat na MS. Oba závody vynechá Martin Fourcade či Ondřej Moravec. Přímé přenosy ze SP v biatlonu sledujte na ČT sport a webu ctsport.cz.

Německý svaz oznámil, že se Dahlmeierová bude věnovat regeneraci a absolvuje další tréninkový blok. Cílem je, aby byla na začátku března na šampionátu v Östersundu v nejlepší možné formě.

Pětadvacetiletá Němka musela kvůli zdravotním problémům přerušit přípravu před sezonou a do SP naskočila až před Vánocemi v Novém Městě na Moravě. Od té doby zatím třikrát skončila na stupních vítězů, ale ani pak se nezúčastnila všech závodů. Snaží se šetřit tělo, protože má dlouhodobě problémy s imunitou.

Více o nadcházejících SP v Canmore a Soldier Hollow nabízí Biatlon fokus podcast:

Všechny zámořské závody vynechá sedminásobný vítěz Světového poháru Martin Fourcade, který se pokusí najít ztracenou běžeckou formu. Ze stejného důvodu nebude v Canmore a Salt Lake City startovat ani český biatlonista Ondřej Moravec.

Světový pohár v Kanadě začne ve čtvrtek vytrvalostními závody mužů i žen. Neměl by je ohrozit ani více než dvacetistupňový mráz, který nyní v Canmore panuje. Předpověď počasí slibuje oteplení.

Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články