Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
ACF Fiorentina - FC Viktoria Plzeň

Biatlonisté zakončili testy výjezdem na Ještěd. Bolelo to, přiznal Krčmář

Na novou sezonu se intenzivně připravuje biatlonová reprezentace. Týdenní fyzické testy pod vedením Ondřeje Rybáře uzavřeli reprezentanti výjezdem na vrchol Ještědu.

Na startu pod kopcem se v Janově dole sešla současná tuzemská biatlonová špička, doplněná o členy reprezentačních B-týmů a vybrané juniory. "Dneska to byl výjezd na Ještěd, jeden z těch těžších testů a i tím, že je docela dusno, tak to bylo o to výživnější," komentoval tvrdý test trenér Ondřej Rybář.

Náročný výjezd na kolečkových lyžích trenéři v posledních letech nezařazovali. Mladší ročníky tedy cestu serpentinami na nejvyšší bod ještědsko-kozákovského hřbetu absolvovali poprvé. Zatímco zkušenější biatlonisté už tento typ tréninku znali.

"Dost to bolelo," přiznal reprezentant Michal Krčmář. "Tohle je supr kvalitní trénink, takže z toho tréninkového hlediska to byla bomba, ale z mých pocitů to nebylo úplně supr. Ale věřím, že o to lepší pocity bud mít na podzim," dodal.

Je nám líto, video expirovalo.
Biatlonisté v přípravě vyjeli na Ještěd

Z jedenácti žen byla v cíli na parkovišti pod ještědským vysílačem nejrychleji Markéta Davidová. Desítce mužů dominovali Jakub Štvrtecký s Adamem Václavíkem.

"Možná jsem se víc uvolnil v tom tréninku a ta koncentrace je tam, kde má být. Prostě makám, věřím a zatím to je dobrý," popsal Václavík, s čím jde do tréninku.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články