Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Ať je na nás tvrdá, nebo ať o nás mluví jen v dobrém? Reprezentanti přejí debutantce Soukalové úspěch

Poprvé se v sezoně jede ženská štafeta a velkou biatlonovou premiéru zažívá komentátor Tomáš Jílek a expertka ČT Gabriela Soukalová. Čeští reprezentanti věří, že své bohaté zkušenosti zúročí v ne úplně snadné spolukomentátorské pozici. Přímý přenos vysílá ČT sport a ČT sport Plus.

"Přeju jí, ať ji to baví, ať si to užívá. Ať je na nás tvrdá," zdůraznil s úsměvem Michal Krčmář na adresu olympijské medailistky a mistryně světa.

Také Adam Václavík věří, že bude Soukalovou nová role bavit, jen si přeje jiný projev. "Věřím, že o nás bude mluvit jenom v dobrém," podotýká český reprezentant.

"Doufám, že se bude mít na co koukat," dává svým způsobem závazek sama sobě Tereza Voborníková. "Myslím, že to bude pro diváky příjemné," dodává Jonáš Mareček.

Soukalová se po konci kariéry věnovala mimo jiné moderování a s televizní prací má řadu zkušeností. Při Světovém poháru v Novém Městě na Moravě v tomto roce spolu s Jiřím Rejmanem přibližovala závodní zákulisí.

"Gabča se vypracovala skrze média na velmi slušnou úroveň. Našemu sportu maximálně pomůže. Její zkušenosti jsou větší než kohokoli jiného," myslí si Lucie Charvátová.

"Závodíme ve střediscích, kde i ona závodila. Moc dobře ví, jak to tam probíhá, jaké jsou tratě. Bude schopná zachytit i věci, které nebiatlonista nezachytí," vyzdvihuje přednosti Jessica Jislová.

"Je to super, že do toho šla. Komentovat závody není úplně jednoduchá věc, přeju jí, aby se jí to dařilo," dodává rovněž mistryně světa Markéta Davidová.

Biatlonovou komentátorskou premiéru má při ženských štafetách v Östersundu také Tomáš Jílek. V týmu biatlonových komentátorů se naopak bohužel neobjeví Tomáš Lachman, který se zotavuje po těžkém úraze a jeho návrat není v této chvíli možný.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články