Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
České ragby

Washington ukončil sérii proher, Veselý dal jeden koš

New York - Těsnou výhrou nad New Yorkem ukončili basketbalisté Washingtonu v NBA sérii čtyř porážek. Jan Veselý se na jejich pondělním vítězství 102:101 podílel jedním košem, který dal po parádní přihrávce Garretta Templea smečí. Na palubovce strávil český hráč přes 16 minut a zaznamenal také tři doskoky. Wizards uspěli v Madison Square Garden po předchozích deseti prohrách a poprvé po sedmi letech.

New York - Washington
zdroj: ČTK/AP

O desátém vítězství Washingtonu v sezoně rozhodl šest sekund před koncem úspěšným nájezdem Bradley Beal. Domácí měli možnost vzít si ještě oddechový čas, ale místo toho se hned pustili do akce, kanonýr Carmelo Anthony však s pokusem za tři body v obtížné pozici neuspěl.

"Asi jsem si měl vzít time out, ale Melo měl míč dřív, než jsem mohl reagovat. Moje chyba," řekl trenér Knicks Mike Woodson. "My hráči musíme být chytřejší. Víme, že máme oddechové časy. Já se prostě snažil vystřelit," uvedl Anthony, jehož 32 bodů domácím nepomohlo. Nejlepším střelcem Washingtonu byl s 30 body Martell Webster.

Výsledky NBA:

Atlanta - LA Lakers 114:100, Boston - Minnesota 101:97, Brooklyn - Philadelphia 130:94, Chicago - Orlando 82:83, Indiana - Detroit 96:101, LA Clippers - San Antonio 115:92, Miami - Utah 117:94, New York - Washington 101:102 (za hosty Veselý 2 body, 3 doskoky).

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články