Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
FIS MČR Horní Mísečky

Washington neuspěl proti Charlotte, přestože v polovině duelu vedl

New York - Po výhře nad Chicagem se basketbalisté vrátili ke své aktuální nevalné formě. Tým podlehl na hřišti Charlotte 93:98. Příliš nepomohl ani Tomáš Satoranský, který odehrál jen pět minut, během kterých se nedostal ke střele a nasbíral pouze jeden doskok a asistenci.

John Wall
zdroj: Reuters

Třetí tým tabulky Východní konference skoro celou první půli vedl, ale po návratu z šaten hráči Charlotte utkání otočili. V úplném závěru měl Bradley Beal šanci tříbodovou střelou vyrovnat, ale netrefil a Hornets si už vítězství pohlídali. "Každý ví, jak moc jsme tuhle výhru potřebovali. Jsme v prekérní situaci a nemáme prostor na chybu. Naháníme samé kvalitní týmy v boji o pár posledních míst v play-off. Ale pořád věříme, že to můžeme dokázat," řekl autor 16 bodů Marvin Williams. 

Domácí udrželi Wizards na 37 procentech v úspěšnosti střelby, v prvním poločase dokonce na 31. "Přál bych si, abychom proměnili víc střel," litoval trenér Washingtonu Scott Brooks. Nejlepším střelcem domácích byl s 19 body pivot Cody Keller, stejný počet dal i kapitán Washingtonu John Wall. (VIDEO)

Je nám líto, video expirovalo.
Memphis si v NBA poradil se San Antonienm

S blížícím se koncem základní části nabírá stále lepší formu rozehrávač Houstonu James Harden. Opět nastřílel čtyřicet bodů a k tomu na hřišti Denveru zkompletoval triple double deseti doskoky a deseti asistencemi. Byl tak strůjcem vítězství Houstonu 109:105. 

Úřadující šampioni z Clevelandu šetřili v Los Angeles proti Clippers hlavní opory a bez tria LeBron James, Kyrie Irving a Kevin Love prohráli 78:108. Nejlepší celek soutěže Golden State zvítězil podruhé za sebou o 25 bodů, když před svými fanoušky porazil Millwaukee 117:92. Jeho pronásledovatelé ze San Antonia naopak prohráli v Memphisu 96:104.

Výsledky NBA:

Atlanta - Portland 97:113, Charlotte - Washington 98:93 (za hosty Satoranský 1 doskok a 1 asistence), Chicago - Utah 95:86, Denver - Houston 105:109, Golden State - Milwaukee 117:92, LA Clippers - Cleveland 108:78, Memphis - San Antonio 104:96, Oklahoma City - Sacramento 110:94.

Zdroj
ČT sport, ČTK, nba.com

Hlavní zprávy

Nejčtenější články