Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Veselý nehrál. Fenerbahce i bez něj porazilo v Eurolize Chimki

Basketbalisté Fenerbahce Istanbul bez Jana Veselého porazili v 11. kole Evropské ligy Chimki Moskva 89:76 a poprvé v sezoně elitní klubové soutěže vyhráli dva zápasy po sobě. Reprezentační pivot Veselý chyběl už v předchozím duelu ve Francii proti Villeurbanne, kde si podle klubového webu stěžoval po rozcvičce na blíže nespecifikované bolesti. Obhájce vítězství CSKA Moskva dosáhl na sedmé vítězství v soutěži. Barcelonu deklasoval dvacetidevítibodovým rozdílem a v tabulce je pátý.

Je nám líto, video expirovalo.
CSKA Moskva si v Eurolize poradil s Barcelonou

Vedle Veselého chyběl istanbulskému celku mimo jiné opakovaně i nejlepší střelec Nando de Colo, přesto se trenér Željko Obradovič mohl při jubilejním dvoustém euroligovém utkání na lavičce Fenerbahce radovat z výhry. Dvaceti body se na ní podílel Luigi Datome, o bod méně dali Kostas Slukas a Melih Mahmutoglu, který trefil pět trojek. Účastník Final Four z pěti uplynulých ročníků vyhrál v euroligové sezoně teprve počtvrté.

Evropská liga basketbalistů - 11. kolo:

Zenit Petrohrad - Real Madrid 71:86, Anadolu Efes Istanbul - Bayern Mnichov 104:75, Olympiakos Pireus - Milán 91:70, FC Barcelona - CSKA Moskva 67:96, Fenerbahce Istanbul - Chimki Moskva 89:76, Crvena zvezda Bělehrad - Valencie 76:73, Alba Berlín - Žalgiris Kaunas 69:62, Panathinaikos Atény - Baskonia Vitoria 100:68, Maccabi Tel Aviv - Villeurbanne 93:62.

Je nám líto, video expirovalo.
Fenerbahce si v Eurolize poprvé v sezoně připsalo druhou výhru v řadě
Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články