Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Veselý hrál sedm minut a dal dva body, Washington opět neuspěl

New York - Basketbalista Jan Veselý nastoupil popáté za sebou v základní sestavě Washingtonu, v pátečním utkání NBA na hřišti Toronta však strávil na palubovce jen necelých osm minut. Při porážce 89:106 si český nováček v zámořské soutěži připsal dva body. Jinak v zápase zaznamenal jednu ztrátu a čtyři osobní chyby.

Jan Veselý
zdroj: AP

Washington utrpěl třetí porážku za sebou a s pouhými čtyřmi výhrami z 23 zápasů je spolu s New Orleans druhým nejhorším týmem v lize. "Přehrávali nás celou dobu. To je zklamání poté, co už jsme hráli dobře. Dneska to tak nebylo," uvedl kouč Wizards Randy Wittman, který nebyl spokojen hlavně s výkonem hráčů v podkošových soubojích. Domácí přeskákali soupeře v poměru 61:37. "Doskoky jsou o nasazení. Nám dnes chybělo a projevilo se to," řekl Wittman.

Toronto, které vyhrálo teprve druhý zápas v sezoně při absenci zraněného lídra Bargnaniho, vytvořilo 61 doskoky nový klubový rekord. Velkou zásluhu na tom měl náhradník Amir Johson, jenž doskočil 13 míčů. Navíc byl s 18 body druhým nejlepším střelcem Raptors po Leandru Barbosovi (19). Za Washington dal 21 bodů Nick Young.

Sestřih utkání a ohlasy na stránkách NBA.

Nejlepší tým soutěže Oklahoma City zvládla excelentně dramatickou koncovku zápasu s Memphisem a především díky Kevinu Durantovi zvítězila 101:94. Durant dal v závěrečné minutě posledních sedm bodů utkání, v němž zaznamenal celkem 36 bodů. "Takhle bychom potřebovali hrát od začátku do konce," ocenil jeho výkon křídelní hráč Memphisu Tony Allen.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články