Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Veselý a jeho spoluhráči museli snést debakl ve Španělsku

San Sebastián (Španělsko) - Basketbalistům Fenerbahce vůbec nevyšla repríza semifinále Euroligy se španělskou Baskonií. Turecký tým si odváží těžkou porážku 52:86. Nepomohl mu příliš ani Jan Veselý, který zaznamenal dva body a čtyři doskoky.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Baskonia - Fenerbahce

Španělský tým využil naplno výhody domácího prostředí, kde ho podporovala velká většina z celkových 14 tisíc fanoušků. Na vítězství 86:52 se podíleli třinácti body Shane Larkin, Johannes Voigtmann a Andrea Bargnani, na straně tureckého klubu měl devět bodů Kostas Sloukas.

Baskonie vyhrála zaslouženě. První čtvrtina vyzněla v její prospěch 26:17, v polovině duelu byl stav 41:24 a po zbytek utkání její hráči ani nezpomalili. Vyhráli všechny čtyři čtvrtiny a po přesvědčivém výkonu slavili vítězství. Jde o nejvýraznější triumf letošního ročníku Euroligy.

Jan Veselý odehrál šestnáct minut, během nichž zvládl dva body a čtyři doskoky. Fenerbahce je na sedmé příčce tabulky, Baskonia se drží na třetím místě.

Evropská liga basketbalistů - 6. kolo:

CSKA Moskva - Real Madrid 91:90, Galatasaray Istanbul - Olympiakos Pireus 89:87 (za domácí Schilb 1 doskok, 2 asistence), Laboral Vitória - Fenerbahce Istanbul 86:52 (za hosty Veselý 2 body, 4 doskoky).

Zdroj
ČT sport, euroleague.net

Hlavní zprávy

Nejčtenější články