Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Veselého Washington na úspěch nenavázal a v New Yorku prohrál

New York - Basketbalisté Washingtonu prohráli v pátečním utkání NBA v New Yorku 87:108 a s jediným vítězstvím ze 14 zápasů zůstávají nejhorším týmem soutěže. Do jejich sestavy se vrátil český reprezentant Jan Veselý, který chyběl u předchozí výhry nad Portlandem, a za necelých šest minut na hřišti si připsal jeden obranný doskok a jeden zisk míče.

Knicks, kteří v Madison Square Garden vyhráli i šestý zápas sezony, porazili Washington podesáté za sebou. Dvaceti body se na tom podíleli Carmelo Anthony a JR Smith, v týmu Wizards byl se 17 body nejúspěšnější náhradník Jordan Crawford.

Nejlepší bilancí se naproti tomu může pochlubit Memphis, jenž přidal v domácím utkání proti Detroitu čtvrté vítězství za sebou (90:78), celkově v lize dvanácté. Grizzlies zatím prohráli jen dvakrát.

Střeleckými králi pátečního programu byli Los Angeles Lakers, kteří proměnili 17 tříbodových střel a porazili Denver 122:103. Antawn Jamison, třebaže chyběl v zahajovací pětce, si připsal 33 bodů a dvanáct doskoků. "V první čtvrtině to začalo několika snadnými koši a pak už to šlo skoro samo," řekl Jamison.

Jediný koš dělil po závěrečném klaksonu soupeře v Atlantě, kde domácí tým podlehl Clevelandu 111:113. Rozhodl Alonzo Gee úspěšným doskokem a střelou zpod koše tři desetiny sekundy před koncem, Cavaliers tak ukončili čtyřzápasovou sérii porážek.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články