Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Touchdown

V posledních třech minutách bodovalo už jen Milwaukee, Toronto prohrálo

Většinu utkání vedlo Toronto, ale nakonec se radoval jeho soupeř. Basketbal dokáže být někdy hodně hořký. Pro Milwaukee ale tentokrát hrál všemi barvami. Konec vše napravil, protože Toronto zdolalo Bucks 108:100 a v semifinále NBA se ujalo vedení. Klíčovou roli v souboji dvou nejlepších týmů Východní konference sehrál Brook Lopez, který zaznamenal 29 bodů i 11 doskoků a nastřílel tak víc bodů než ve všech pěti čtvrtfinálových zápasech s Bostonem dohromady.

Giannis Antetokounmpo se nebojí střílet ze všech pozic
zdroj: Reuters

Toronto za prvním bodem v sérii vedl Kawhi Leonard. Ani jeho 31 bodů a dalších třicet Kylea Lowryho však nestačilo. Nejvíce Raptoři vedli o 13 bodů, Bucks ale potvrdili svou sílu a dokázali ve čtvrté čtvrtině průběh otočit. Vyhráli ji 32:17.

Ještě tři minuty před koncem vedlo Toronto 100:98, ale pak už nedalo ani bod. Zato hráči Milwaukee zakončili zápas vítěznou šňůrou 10:0. Klíčových pět bodů dal Lopez a 29 body si vylepšil osobní maximum v play-off.

"Vypovídá to o charakteru našeho týmu. Už se to stává tématem tohoto play-off. Když potřebujeme, hráči dělají ty správné věci," řekl trenér Mike Budenholzer. "Měli jsme šanci, ale čtvrtá čtvrtina nás zničila. Byli agresivnější a přehráli nás," připustil Lowry, jediný hráč Toronta, který se dokázal ve čtvrté čtvrtině prosadit ze hry.

Giannis Antetokounmpo k vítězství Bucks přispěl 24 body, 14 doskoky a šesti asistencemi. Malcolm Brogdon přidal z lavičky 15 bodů a Nikola Mirotič třináct.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články