Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
ČEZ Extraliga 2023/2024

Utkání hvězd se odkládá. I s ohledem na zdárné pokračování ligy, zní z vedení NBL

Zástupci dvanácti týmů na jednom místě? V této situaci riskantní. Utkání hvězd mužské basketbalové ligy NBL se 30. prosince neuskuteční. Asociace ligových klubů (ALK) tradiční exhibici naplánovanou do Ústí nad Labem odložila kvůli zhoršené pandemické situaci v zemi. O náhradním termínu se bude jednat.

Utkání hvězd NBL
zdroj: ČTK autor: Šimánek Vít

"Vzhledem k tomu, že v Ústí by se setkali zástupci všech dvanácti ligových celků na jednom místě, vedení soutěže i s ohledem na zdárné pokračování ligy a při vědomí společenské zodpovědnosti přistoupilo k tomuto nesnadnému rozhodnutí," uvedla ALK v prohlášení.

Na severu Čech se mělo utkání mezi týmy "Mazáků" a "Mladých pušek" hrát před virtuálními fanoušky. Vedení NBL chystalo technologickou novinku a o diváckou kulisu se v prázdné hale Slunety měla postarat LED obrazovka o rozměrech 30x5 metrů. V "hledišti" měli být fanoušci snímaní ze svých domovů webovými kamerami.

Byly už známé i základní pětky. Kapitán Mazáků Šimon Ježek si do ní vybral děčínského spoluhráče Ondřeje Šišku, ústeckého Lamba Autreyho, brněnského Jakuba Krakoviče a kolínského Jiřího Jelínka. Šéf "Mladých pušek" Ondřej Sehnal z pražského USK zvolil spoluhráče Patricka Samouru, Matěje Svobodu ze Svitav, Šimona Puršla z Brna a Haydena Daltona z Nymburka.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články