Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Česko - Rakousko

Utkání hvězd NBA ovládl Západ

Phoenix – Výběr Západní konference NBA porazil v Utkání hvězd zástupce Východní konference jasně 146:119 a oplatil jim loňskou prohru. Perfektně fungovala především spolupráce bývalých parťáků Kobeho Bryanta a Shaquillea O'Neala, kteří byli společně vyhlášeni nejužitečnějšími hráči nedělní basketbalové exhibice ve Phoenixu.

NBA
zdroj: ČTK/AP autor: Matt York

Tihle dva, to je smrtelná kombinace. To jsme dnes viděli a známe to i z minulosti," složil jim poklonu kouč Východu Mike Brown. Hvězda Los Angeles Lakers nastřílela 27 bodů, jeho bývalý spoluhráč O'Neal přidal dalších 17 během pouhých 11 minut na palubovce. Oba trojnásobní šampioni NBA se spolu sešli v jednom týmu poprvé od finále v roce 2004.

"Připadal jsem si jak v letech 1999 až 2002," potvrdil obrovitý pivot O'Neal před vlastními diváky ve Phoenixu. Při úvodním nástupu nezakryl šoumenské geny, když se přidal k hudebnímu doprovodu a začal s muzikanty v masce tancovat. "Chtěl jsem provést něco mimořádného, protože tohle bylo možná naposledy, kdy hraju v Utkání hvězd. Abych si to zapamatoval já i diváci," vysvětlil.

V dresu Východu se o příděl bodů starali především LeBron James, Dwyane Wade a Paul Pierce. Od začátku druhého poločasu ale i jim bylo zřejmé, že si tentokrát výhru nepřipíšou.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články