Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
V šachu

Schilb vypadl ze sestavy Galatasaraye a ten ukončil vítěznou šňůru Realu

Istanbul – Po devíti zápasech skončila vítězná série basketbalového Realu Madrid. Ukončil ji Galatasaray, který na domácí palubovce španělského giganta porazil 87:84. Do sestavy domácího celku se nevešel český reprezentant Blake Schilb.

Španělský celek promarnil šanci zajistit si již dnes postup do play-off. Schilb byl před zápasem společně s bosenským basketbalistou Emirem Preldžičem vyřazen z kádru. "Trenér Ergin Ataman se tak rozhodl s ohledem na jejich slabé výkony a špatnou koncentraci," uvedlo vedení klubu.

Schilb přitom patřil mezi tahouny týmu, v Evropské lize má průměr 11,7 bodu a 4,1 asistence na zápas. Galatasaray se výhrou dostal z předposledního místa na třináctou příčku, týmy za ním však mají o zápas méně.

Uspěl i další istanbulský klubu Fenerbahce, který zvítězil 76:67 na palubovce Žalgirisu Kaunas a je v tabulce třetí. Tureckému favoritovi chyběl Jan Veselý, který má zraněný kotník.

Evropská liga basketbalistů - 24. kolo

Žalgiris Kaunas - Fenerbahce Istanbul 67:76, Galatasaray Istanbul - Real Madrid 87:84, Maccabi Tel Aviv - Olympiakos Pireus 71:82, Crvena Zvezda Bělehrad - Bamberg 74:60.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články