Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
MS hráčů do 18 let 2024 Finsko

Satoranský s Veselým už válí v Barceloně, pomohli jí k postupu do finále katalánské ligy

Po reprezentačním vystoupení na mistrovství Evropy zahájili Tomáš Satoranský s Janem Veselým další společnou etapu svých basketbalových kariér. V dresu Barcelony pomohli svému týmu k postupu do finále katalánské ligy. Definitivně uzdravený rozehrávač Satoranský se stal se třinácti body nejlepším střelcem svého týmu a Barcelona porazila Gironu 88:77.

Je nám líto, video expirovalo.
Satoranský s Veselým už úřadují v Barceloně

Katalánská liga je součástí předsezonních přípravných zápasů a její semifinále mezi Barcelonou a Gironou bylo plné současných i bývalých českých basketbalistů.

Luboš Bartoň z pozice asistenta trenéra Girony sledoval úvodní koš zápasu i celého barcelonského angažmá Tomáše Satoranského. Bartoňův svěřenec Ondřej Hanzlík na druhé straně přispěl k dobrému startu svého týmu do utkání trojkou a celkovými pěti body.

Favorizovaná Barcelona si však nakonec zápas pohlídala, a to i díky Satoranského spolupráci s Veselým, který v zápase zaznamenal deset bodů.

"Zápas byl pro hráče, kteří se vrátili z mistrovství Evropy, náročný, ale myslím, že jsme měli dobrou energii a ukázali jsme nové věci ve hře, především v prvním poločase," podotkl Satoranský.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články