Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
BBV po 25 letech

Šampioni z Bostonu vyrovnali v play off NBA sérii s Orlandem

Boston (USA) - Basketbalisté úřadujícího šampiona NBA Bostonu porazili ve druhém utkání série 2. kola play off Orlando 112:94 vyrovnali stav série na 1:1. Krok se soupeřem srovnali také loňští finalisté Los Angeles Lakers, kteří ve druhém domácím duelu porazili Houston 111:98. Na výhře Bostonu měl hlavní podíl náhradník Eddie House, který 31 body zaznamenal osobní maximum ve vyřazovacích bojích. Rajon Rondo přidal 15 bodů, 18 asistencí a 11 doskoků a zaznamenal třetí triple double v posledních osmi zápasech. "Už jsem v životě viděl několik střeleckých představení, ale tohle bylo neuvěřitelné," pochválil soupeře trenér hostujícího Orlanda Stan Van Gundy. "Nijak jsme jim to neznepříjemnili. Jen jsme kolem nich běhali a zápas jsme nezvládli," přidal.

Ray Allen
zdroj: ČT24 autor: ČT24

"Zvláštní je, že trenér Doc Rivers mi pořád říká, že jestli chci být v základu, musím bránit," řekl po utkání House. "Jenže já nejsem defenzivní hráč. Když ale dostanu míč, dokážu s ním dělat divy. Dnes jsem to předvedl," dodal. 

Lakers svedli s Houstonem další tvrdý zápas, na jehož konci byli vyloučeni hostující Ron Artest a domácí Derek Fisher. "Takové je play off. My hrajeme tvrdý basketbal, tak musíme počítat s tím, že soupeři proti nám budou také tvrdí," řekl Kobe Bryant, který k výhře Lakers přispěl 40 body. "Od začátku jsme chtěli být agresivní. Je to pro nás zkouška a velká zábava," uvedl.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články