Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Golf Time

Pecková: Chápu, že se trenér Bobrovský zlobí, že jsem nešla do IMOSu

Brno – Po půlroce si Tereza Pecková opět oblékla brněnský dres. Její první zahraniční mise v polské Toruni nedopadla podle jejích představ, a tak se sedmadvacetiletá reprezentantka raději vrátila zpět do Brna. Namísto IMOSu, kde tři roky zářila, se ale rozhodla reprezentovat barvy městského rivala Valosunu. A zdaleka ne všichni - včetně dlouholetého trenéra IMOSu Jana Bobrovského - byli z tohoto přesunu nadšeni.

Je nám líto, video expirovalo.
Pecková Valosunu k postupu do Final Four Středoevropské ligy nepomohla

"Chápu, že třeba trenér Bobrovský se zlobí hodně. To jsem čekala, takže s ním jsem mluvila ještě dřív, než to bylo v novinách," přiznala Pecková. V kabině národního týmu však její přesun k brněnskému rivalovi nejspíš velké emoce nevyvolá. "Vím, že tam ta rivalita je. Vedení to asi řeší hodně. Ale mezi holkami máme spolu hezké vztahy, takže to není nějak vyhrocené," doufala nová posila Valosunu.

"Upřednostnila jsem Valosun kvůli koncepční práci a trenérovi Marianu Svobodovi. A také proto, že se dobře znám s většinou hráček tohoto týmu," zdůvodnila nejdříve Pecková své rozhodnutí zamířit k rivalovi. Později ale dodala, že také potřebovala změnu. "Byla jsem tam (v IMOSu) dva roky a už ten třetí jsem chtěla jít, ale agent mi nic nenašel, takže už jsem se teď nechtěla vracet."

Hned na úvod angažmá ve Valosunu čekalo Peckovou střetnutí o postup do Final Four Středoevropské ligy. Brněnský celek potřeboval nad Piešťanami zvítězit alespoň o 12 bodů, nakonec ale slovenskému týmu podlehl 66:86 a v soutěži skončil. A příliš se nedařilo ani Peckové.

"Pro mě je to zatím takové trápení. Po tom měsíci, co jsem proseděla, jsem taková hrozně nejistá na hřišti. Potřebuju se do toho dostat. Doufám, že časem to bude lepší, protože bych měla být posila a zatím to tak nevypadá vůbec," přiznala.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články