Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
World Athletics Continental Tour Gold 2024

Pardubice nestačily na Besiktas a přišly o šanci na postup

Pardubice - Basketbalisté Pardubic podlehli v osmifinálové skupině Vyzývacího poháru favorizovanému Besiktasi Istanbul 69:76. Na kontě mají jednu výhru a tři porážky a už nemohou postoupit do čtvrtfinále.

Dvojnásobný šampion NBA Morrison
zdroj: ČT24

Pardubice však svedly s předním tureckým celkem vyrovnanou bitvu. Dlouho se držely v kontaktu a ještě ve 26. minutě o bod vedly. Jenže pak přišel nápor Besiktase, šňůra 11:0 a Pardubicím se už nepovedlo ztrátu snížit na méně než pět bodů. Hlavní zásluhu na výhře Besiktase měl dvojnásobný šampion NBA Adam Morrison, který si připsal 26 bodů. Ještě o bod více nasbíral pardubický pivot Marcus Arnold.

Dalším americkým hvězdám Pardubic však zápas tolik nevyšel. Maurice Hampton sice dal 12 bodů, ale trefil jedinou ze šesti trojek a navíc se vyfauloval. Corey Muirhead zaznamenal jen šest bodů, když minul hned 11 ze 14 střeleckých pokusů. Celkově se Pardubice trápily při střelbě z dálky - proměnily jen tři z 21 pokusů za tři body. Nepomohlo jim ani to, že soupeře přeskákaly při ofenzivních doskocích 17:7.

Je nám líto, video expirovalo.
Parbubice - Besiktas
Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články