Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Volejbalový magazín

Nymburk utrpěl debakl s Ljubercy a zkomplikoval si boj o play off

Nymburk - Basketbalisté Nymburka ve VTB lize prohráli s Triumphem Ljubercy MO na vlastní palubovce jednoznačně 68:96 a znovu si zkomplikovali boj o účast v play off. Po 12 zápasech mají na kontě pouhé čtyři výhry a na postupovou šestici ve skupině B ztrácejí dvě vítězství. Právě Ljubercy patří mezi hlavní konkurenty českého mistra.

Nymburk s Ljubercy prohrál už první zápas v Rusku, a to dokonce rozdílem 37 bodů. Tehdy po vyrovnaném úvodu odpadl ve druhé čtvrtině. Tentokrát však nezachytil už samotný úvod a po čtyřech minutách prohrával o sedm bodů.

Ve druhé části pak přišel výpadek, kdy Nymburk čtyři minuty neskóroval a soupeř šňůrou 10:0 navýšil vedení už na 19 bodů. Od té chvíle bylo utkání rozhodnuté. Nymburku se povedlo snížit maximálně na 14 bodů a hosté si výhru v pohodě hlídali.

Na výkonu domácích se mohl podepsat i fakt, že je v hledišti sledovala hned pětice skautů z NBA, kteří se přijeli podívat zejména na pivota soupeře Karaseva. Ten zaznamenal 15 bodů. O bod více dal už jen jeho spoluhráč McKee.

Na straně domácích byl nejlepším střelcem se 13 body Hruban. Naymick s Bendou přidali po 12 bodech.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články