Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Svět motorů

Nymburk utrpěl debakl na hřišti nováčka VTB ligy

Moskva - Basketbalisté Nymburku prohráli výrazně i druhé venkovní utkání v nové sezoně VTB ligy, když na hřišti nováčka soutěže Ljubercy MO utrpěli debakl 52:89. O výsledku rozhodla šňůra domácích 19:0 na rozmezí obou poločasů, na kterou už hosté neměli odpověď.

Nymburk má po třech duelech jedno vítězství, které uhrál v minulém kole doma proti favorizovanému Lokomotivu Kubaň Krasnodar. Předtím podlehl o 16 bodů v Nižném Novgorodu.

Trenér Ronen Ginzburg dnes ještě nemohl využít služeb nových posil Radoslava Rančíka a Jiřího Welsche, a tak více prostoru dostal například Tomáš Pomikálek, který zatím sbírá hlavně zkušenosti.

V úvodu táhl českého mistra rozehrávač Mike Taylor a Nymburk si udržoval mírné vedení. Jenže domácí ještě do konce první čtvrtiny skóre otočili a ve druhé přešli do rozhodující ofenzivy.

Hosté měli problém především s americkou dvojicí McKee a Mitchell. Za stavu 36:31 pro domácí Nymburk zcela odešla střelba a Ljubercy předvedlo šňůru 19:0, kterou protáhlo až do druhé půle. Nymburk nabral ztrátu 24 bodů a z tvrdého úderu už se nevzpamatoval.

Závěr už se jen dohrával a domácí si v poklidu hlídali vítězství, navíc ještě navýšili svůj náskok. Ze sestavy Nymburku překročili desetibodovou hranici jen oba američtí rozehrávači Taylor a Abrams. Podkošoví hráči dali dohromady pouze 10 bodů.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články