Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Nymburk se protrápil k výhře nad Pardubicemi

Nymburk - Favorizovaní basketbalisté Nymburka se v lize trápili s Pardubicemi, nakonec ale zvítězili 84:75 a dál mají na kontě jen jedinou porážku. Hosté v Nymburku vedli po první, druhé i třetí čtvrtině, poslední část zápasu ale prohráli o deset bodů. Ve vítězném týmu střelecky zazářil autor 34 bodů Demond Carter.

"Hráli jsme špatně, ale já jsem to tak trochu očekával, zvláště po tom, co jsme skončili sezonu ve VTB lize," přiznal trenér nymburských obhájců titulu Ronen Ginzburg.

"Měli jsme díry v obraně a hlavně ve chvílích, kdy jsme se dostali do vedení, jsme o něj hloupými chybami přišli. To musíme rozebrat a udělat vše, aby se to v dalších utkáních neopakovalo. Věřím, že další zápasy budou vypadat mnohem lépe," dodal Ginzburg.

Pardubický kouč Jan Slowiak pochválil svůj tým za bojovnost. "Trefovali jsme trojky a to nás hodně drželo v zápase. Bohužel nám to nevydrželo a v závěru jsme zahodili několik šestek. Klíčovým faktorem tohoto utkání byl Carter, který byl pro nás k nezastavení," konstatoval Slowiak.

Nymburk - Pardubice 84:75 (18:21, 40:41, 64:65)

Nejvíce bodů: Carter 34, Efevberha 13, Nečas 8 - Bohačík 15, Peterka 14, Faifr a Nelson po 13, Čarnecký 11. Rozhodčí: Vyklický, Hošek, Kec. Trestné hody: 15/11 - 23/15. Fauly: 19:17. Trojky: 11:12.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články