Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Nymburk prohrál i třetí zápas ve VTB lize s Mariupolem

Nymburk - Basketbalisté Nymburka se ani ve třetím utkání VTB ligy nedočkali výhry. S Azovmašem Mariupol prohráli na domácí palubovce 86:94. Oporou ukrajinského celku byl bývalý nymburský hráč Radoslav Rančík, který nastřílel 27 bodů a doskočil 11 míčů. V domácím dresu byl nejúspěšnějším střelcem Chester Simmons s 21 body. Azovmaš vybojoval ve třetím utkání druhé vítězství.

Nymburk po prohrách v Petrohradu a v Moskvě s CSKA zahájil první domácí duel v mezinárodní soutěži šestibodovou šňůrou, ale soupeř pod Rančíkovým vedením už na konci šesté minuty vedl o deset bodů (25:15). Domácím se podařilo ještě dvakrát desetibodové manko dotáhnout a ve třetí čtvrtině dokonce vedli 66:60. Hosté však kontrovali před poslední přestávkou dvanáctibodovou šňůrou, nicméně ještě v úvodu závěrečné části bylo skóre nerozhodné.

Ale od stavu 77:79 hosté předvedli rozhodující jedenáctibodovou šňůru, kterou zahájil Rančík pěti proměněnými šestkami za sebou. Trestných hodů zahrával Azovmaš celkem 38 oproti 17 nymburským. Proti hbitému soupeři si český mistr vypomáhal častými fauly a na kontě jich měl nakonec 37 (Azovmaš 25). Zápas se tak dohrával bez vyfaulovaných Lawrence, Nečase a Simmonse.

Je nám líto, video expirovalo.
ČEZ Basketball Nymburk - Azovmaš Mariupol
Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články