Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
EP Benátky nad Jizerou

Nová sezona NBL je za dveřmi, Děčín připravil pro fanoušky video s trenérem Budínským

Praha – Další ročník domácí basketbalové soutěže se blíží a do další sezony vstupují také loňští finalisté z Děčína. Basketbalový klub připravuje na následující utkání nejen hráče, ale myslí také na fanoušky. Tým vytvořil video, ve kterém si zahrál trenér Pavel Budínský i prezident klubu Miroslav Chrastný.

Utkání finálové série Děčín - Nymburk
zdroj: ČTK autor: Vít Šimánek

Basketbalisté Děčína mají za sebou letní přípravu, v rámci které sehráli tři přípravná utkání na Slovensku. Děčínští podlehli soupeřům z Komárna a Prievidze, porazit dokázali až na závěr Handlovou.

"Samozřejmě, že bychom nejraději všechno vyhráli, ale v prvních dvou zápasech jsme se z různých důvodů nedostali do naší hry. Třetí zápas byl v tomto ohledu v pořádku. Nejtěžší bylo asi úvodní střetnutí v Komárně, týmy Prievidze ani Handlové ještě nebyly kompletní," zhodnotil přípravu děčínský pivot Robert Landa.

Děčínský klub před začátkem nové sezony nezapomíná ani na své fanoušky. Válečníci z Děčína jsou známí svými spoty, kterými ukazují fanouškům i "nebasketbalovou" stránku týmu. Pro začátek letošní sezony si děčínští připravili video s podtitulem Jamese Bonda – Goldenball, které bude rozděleno na více dílů. Zahrál si v něm trenér děčínských Pavel Budínský i sám prezident klubu Miroslav Chrastný.

Děčínští basketbalisté do nové sezony vstupují v čele s kapitánem Jakubem Houškou, který se vrací na palubovku po komplikovaném zranění. Houška v březnu utrpěl několikanásobnou zlomeninu v obličeji a následné potíže mu zhatily návrat do soutěže před koncem sezony.

Staronovým členem kádru je reprezentační pivot Pavel Houška, který se na sever Čech vrací po čtyřletém působení v mistrovském Nymburku. Houška by v Děčíně rád zavzpomínal na produktivní sezony, během kterých si dvakrát vysloužil ocenění pro MVP ligy. Zcela novou posilou děčínských Valečníků je pak Jakub Krakovič, který do klubu přišel z francouzské nižší soutěže, kde oblékal dres Calais. V Děčíně naopak končí Tamarcio Wilson, který v klubu z rodinných důvodů přerušil smlouvu. Děčínští basketbalisté vstupují do nové sezony 24. září utkáním s týmem Ostravy.

Zdroj
bkdecin.cz

Hlavní zprávy

Nejčtenější články