Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
FC Viktoria Plzeň - FC Zlín

Musím se s tím naučit hrát, říká Satoranský o bolavém kotníku

Basketbalista Tomáš Satoranský počítá s tím, že se až do konce sezony bude muset vypořádávat s bolavým pravým kotníkem. Kvůli zánětu šlach vynechal nedávno tři zápasy Barcelony a stav kotníku stále není ideální. V nabité sezoně však na důkladnou léčbu není čas.

Tomáš Satoranský
zdroj: FC Barcelona

"Je jasné, že během sezony to bude nepříjemné. Snad se to zlepší, ale s takovýmhle programem je to obtížné. Musím se naučit s tím hrát, mezi zápasy moc času není," citoval Satoranského server basketnews.

Je nám líto, video expirovalo.
Barcelona s českým duem nezastavila v derby Real Madrid

Barcelonu nyní čekají během šesti dnů tři utkání v Evropské lize. Dnes hostí Maccabi Tel Aviv, ve čtvrtek Valencii a v neděli nastoupí v Boloni. V soutěži je druhá o skóre za Realem Madrid.

"Každý zápas je třeba hrát naplno. Pokaždé je to bitva a na těle se to projeví. Je to hodně náročné. Mně se ten systém líbí, ale na konci můžete být zdevastovaní," prohlásil jednatřicetiletý český reprezentant, který se loni v létě vrátil do Barcelony po šesti letech v NBA.

V Eurolize dosud odehrál 18 zápasů s průměrem přes devět bodů, čtyři asistence a čtyři doskoky. Ve španělské lize nastoupil do 16 utkání a má průměr 6,5 bodu a 3,4 asistence.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články