Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Magazín EURO 2024

Lakers kapitulovali po 31 bodech Anthonyho z NY Knicks

New York - Stěžejní úlohu sehrál v utkání mezi Los Angeles Lakers a New York Knicks hráč druhého z týmů Carmelo Anthony. Jeho 31 bodů pomohlo Knicks k výhře 94:80. V utkání týmů, které prohrály dva předchozí zápasy, uspělo Miami v Bostonu poměrem 83:75.

Carmelo Anthony
zdroj: ČTK/AP autor: Seth Wenig

Knicks vedli nad Lakers po první části už o 15 bodů, snahu hostů o obrat pak ve třetí čtvrtině uťal nezastavitelný Anthony osmnácti body. Po akci zakončené povedenou smečí se Anthony významně zadíval na domácí lavičku a po utkání vysvětloval: "Spoluhráči mi říkali, že už mě dlouho neviděli zasmečovat. Tak jsem jim chtěl ukázat, že to ve mně pořád je." Jediným dalším dvouciferným střelcem domácího celku byl s 13 body Langston Galloway. Za Lakers nastříleli po 19 bodech Carlos Boozer a Jeremy Clarkson. (VIDEO)

K výhře Miami v Bostonu nejvýrazněji přispěl Hassan Whiteside, který nasbíral 20 bodů a devět doskoků. Chris Bosh přidal 18 bodů. Pětadvacetiletý Whiteside je jedním z největších překvapení sezony a v týmu Heat si vydobyl silnou pozici. Přesto ho při oddechovém čase v třetí čtvrtině šokovalo, že trenér Erik Spoelstra vymyslel útočnou akci speciálně pro něj. "Nakreslil pro mě akci a já skóroval. Tak pro mě kreslil dál," usmíval se Whiteside po zápase. (VIDEO)

Výsledky NBA:

Boston - Miami 75:83, New York - LA Lakers 92:80.

Zdroj
ČT sport, ČTK, nba.com

Hlavní zprávy

Nejčtenější články