Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Svět motorů

Kapitán Wall se vrátil do sestavy Wizards, Satoranský i tak hrál 18 minut

New York - Basketbalisté Washingtonu si v přípravě na novou sezonu NBA připsali těsnou porážku 88:90 na hřišti New York Knicks a prohráli podruhé ze tří zápasů. Rozehrávač Tomáš Satoranský zaznamenal dva body, pět doskoků, dvě asistence a blok. Odehrál 18 minut, přestože se do sestavy vrátil klíčový hráč a kapitán John Wall, který vynechal dvě přípravy.

Utkání NY Knicks - Washington Wizards
zdroj: ČTK/AP

Wall už tentokrát nastoupil v základní sestavě na úkor Treye Burkeho, se kterým Satoranský bojuje o místo druhého rozehrávače. Wall za 16 minut nasbíral osm bodů a čtyři asistence.

Satoranský, jenž v úvodních dvou duelech hrál přes 30 minut, byl v pondělí vidět zejména v první čtvrtině, kdy proměnil nájezd do koše a dvakrát asistoval. Wizards však rovněž s ním na hřišti inkasovali o 12 bodů více, než sami dali.

V koncovce trenér Scott Brooks nechal odpočívat Walla i Satoranského, který táhl závěry v předchozích zápasech, a dal šanci Casperu Wareovi. Ten se snažil, ale Wizards k výhře nedovedl. Právě Ware sice šest vteřin před koncem vyrovnal na 88:88, ale Danuel House dvě desetiny před koncem normální hrací doby fauloval protihráče a New York z trestných hodů rozhodl.

Pro Satoranského byl zápas s Knicks o to zajímavější, že za newyorský tým hraje Lotyš Kristaps Porzingis, s nímž se český rozehrávač spřátelil v době, kdy spolu hráli za Sevillu. Za španělský klub nastupoval i s dalším hráčem Knicks Willym Hernangómezem.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články