Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
SKKP Handball Brno - HCB Karviná

James 41 body Cleveland před prohrou neuchránil

Orlando - Basketbalisté Orlanda vyhráli ve třetím finále Východní konference nad Clevelandem 99:89 a v sérii se ujali vedení 2:1 na zápasy. Hostům nepomohl ani další skvělý výkon LeBrona Jamese, který nastřílel 41 bodů. Zatímco předchozí dva zápasy v Clevelandu přinesly dramatický závěr do posledních vteřin, úvodní duel na hřišti Orlanda se vyznačoval především tvrdou hrou.

V utkání se vyfaulovali domácí Dwight Howard a hostující Zydrunas Ilgauskas s Andersonem Varejaem. Rozhodčí odpískali celkem 58 osobních chyb, nechali zahrát 86 trestných hodů a několikrát museli hasit strkanice mezi hráči. Mo Williams z Clevelandu si musel navíc po jednom z mnoha úderů loktem nechat čtyřmi stehy zašít krvácející ránu nad levým okem.

"Bojovali jsme. Přesně to musíme dělat, bojovat až do konce. Nesmíme se na nic ohlížet - ani na rozhodčí," řekl Howard, který k výhře Orlanda přispěl 24 body, přičemž 14 jich nasbíral díky proměněným trestným hodům.

James, který rozhodl předchozí zápas trojkou v poslední vteřině, sice byl s 41 body nejlepším hráčem zápasu, nikdo ze spoluhráčů ho však nepodpořil. Williams nasbíral 15 a Delonte West přidal 12 bodů.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články