Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Golfista roku

Indiana porazila Oklahomu a drží první místo v konferenci

New York - Basketbalisté Indiany porazili Oklahomu 102:97 a mají velkou šanci na udržení první příčky ve Východní konferenci po základní části. Pacers k tomu stačí zvítězit v posledním utkání nad Orlandem nebo jakékoli zaváhání Miami, jež bude hrát ještě s Washingtonem a Philadelphií.

Indiana - Oklahoma
zdroj: ČTK/AP

Oklahomě nestačilo 38 bodů Kevina Duranta a 21 bodů Russella Westbrooka. Vítězství Indiany v závěru pojistil David West trestnými hody a byl s 21 body nejlepším střelcem domácích. O bod méně přidali Paul George a C. J. Watson. Vynikající výkon podal i Lance Stephenson, který si připsal už pátý triple double v sezoně za 17 bodů, 11 asistencí a 10 doskoků a je v tomto směru nejlepší v lize. "Do posledního zápasu půjdeme, jako by to bylo play-off. Chceme být nasazeni jako číslo jedna. Od začátku jedničku chceme, tak ji musíme získat, ne ji dostat," řekl Stephenson. (VIDEO)

Portland udolal Golden State 119:117 po prodloužení. Vítězný koš vstřelil LaMarcus Aldridge, autor 26 bodů. Hostující Warriors přitom trefili sedmnáct trojek, o sedm z nich se postaral Stephen Curry, který celkem nastřílel 47 bodů. (VIDEO)

Memphis zvítězil na hřišti Los Angeles Lakers a je zase o něco blíž k postupu do play-off. Grizzlies o výhře rozhodli v třetí čtvrtině, kterou ovládli poměrem 34:17. Za vítězstvím je vedl Mike Conley s 24 body, Marc Gasol přidal 18 bodů a 15 doskoků. K jistotě postupu Memphisu stačí zvítězit v dnešním utkání s Phoenixem nebo ve středu proti Dallasu. (VIDEO)

Toronto v utkání s Detroitem promrhalo osmnáctibodový náskok, ale nakonec vyhrálo 116:107. Raptors si připsali už 47. vítězství v sezoně, což se jim povedlo teprve potřetí v historii. Kanadský celek se vrátil na třetí místo Východní konference, protože Chicago podlehlo New Yorku Knicks 89:100. V posledních dvou utkáních stačí Torontu k jistotě třetího místa mít stejné výsledky jako Chicago. (VIDEO)

Výsledky NBA

Brooklyn - Orlando 97:88, Detroit - Toronto 107:116, Indiana - Oklahoma City 102:97, LA Lakers - Memphis 90:102, New York - Chicago 100:89, Portland - Golden State 119:117 po prodl., Sacramento - Minnesota 106:103.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články