Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Sokolský zpravodaj

Howard pomohl 45 body k výhře Orlanda nad Charlotte

New York - Basketbalisté Orlanda porazili v úterý na domácí palubovce Charlotte 107:102 po prodloužení a lví podíl na tom měl pivot Dwight Howard. Ten si vylepšil střelecké maximum v NBA, když do koše Bobcats nasázel 45 bodů. Howard navíc v osmnáctém zápase za sebou zaznamenal dvouciferný počet bodů i doskoků a vyrovnal tím rekord Shaquillea O'Neala.

Ještě o dva body více v noci zaznamenal Kevin Durant v dresu Oklahomy, na vítězství proti New Orleans to přesto nestačilo. Největší hvězda víkendového exhibičního utkání nováčků vyrovnala trojkou 13 sekund před koncem, poté však přišly chvíle rozehrávače hostů Chrise Paula. Ten gestem odmítl trenérův pokyn k oddechovému času a než se stihla obrana Oklahomy zkonsolidovat, rozhodl o těsném vítězství 100:98.

Jednoznačný průběh mělo naopak utkání mezi Phoenixem a Los Angeles Clippers. Přestože hosté dosáhli hranice sta bodů, prohráli o drtivých 40 bodů. Suns již pod vedením dočasného kouče Alvina Gentryho dosáhli v prvním poločase 81 bodů, což byl druhý nejvyšší počet sezony. V druhé části dostali příležitost i hráči z lavičky, přesto si tým udržel více než šedesátiprocentní úspěšnost střelby.

Výsledky NBA:

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články