Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Houston stále vítězí, porazil i úřadující šampiony

New York - Basketbalisté Houstonu Rockets zvítězili i ve svém šestém zápase nové sezony NBA, když porazili úřadující šampiony ze San Antonia 98:81. Ve druhém čtvrtečním utkání Portland přehrál Dallas 108:87.

Utkání Houston - San Antonio
zdroj: ČTK/AP

V sestavě San Antonia chyběli odpočívající Tim Duncan a Manu Ginobili. Bez nich Spurs v Houstonu ani jednou nevedli. Od úvodního rozskoku dominoval domácí pivot Dwight Howard, který nasbíral 32 bodů a 16 doskoků. James Harden přidal 20 bodů a Rockets si vypracovali až jednatřicetibodový náskok.

"Koukli jsme se na video a dostali Dwighta na post. Dobře se pohyboval a z vysokých nahrávek byl opravdu zničující. Nezáleží na tom, kdo hraje za soupeře, je důležité, aby hrál Dwight dobře pro nás," řekl k Howardovu výkonu trenér Kevin McHale. (VIDEO)

Portland sice v poločase prohrával s Dallasem o čtyři body, ale třetí část Blazers ovládli 35:18 a v pohodě dokráčeli za vítězstvím. K výhře přispěl LaMarcus Aldridge 20 body, o dva méně nastřílel Damian Lillard. Mavericks vedl se 17 body Dirk Nowitzki. (VIDEO)

Výsledky NBA:

Houston - San Antonio 98:81, Portland - Dallas 108:87.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články