Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Sokolský zpravodaj

Gran Canaria přerušila čekání na výhru. Balvín k tomu přispěl šesti body a zářil na doskoku

Třetí výhra v Evropské lize, ale teprve první v posledních třech duelech. Taková je bilance Gran Canarie, která díky výhře 75:71 na palubovce Darüssafaky Istanbul přerušila krátkou sérii porážek. Český reprezentant Ondřej Balvín odehrál více než dvacet minut a zaznamenal šest bodů, k tomu přidal i devět doskoků a v tomto ohledu byl nejlepším hráčem utkání.

Ondřej Balvín z Gran Canarie (ve žlutém) v utkání s Darüssafakou Istanbul
zdroj: ČTK/AA/ABACA

Gran Canaria v Turecku od počátku prohrávala, v poločase byl stav 34:44. Do vedení se poprvé dostala až v posledních sekundách třetí čtvrtiny. Ve vyrovnané závěrečné části pak hosté vítězství uhájili a připsali si teprve třetí výhru v ročníku.

V dalším utkání se dařilo domácímu Žalgirisu Kaunas, který přetlačil Milán 83:78. Hosté nabrali v první půli nepříjemnou ztrátu poté, co vyprodukovali pouze 31 bodů. Na konci ale mocně dotahovali, přesto už alespoň srovnat nestihli. Žalgiris přerušil sérii tří proher, naopak Italové padli podruhé v řadě.

Je nám líto, video expirovalo.
Balvín přispěl šesti body k výhře Gran Canarie v Evropské lize

Evropská liga basketbalistů - 10. kolo:

Darüssafaka Istanbul - Gran Canaria 71:75 (za hosty Balvín 6 bodů, 9 doskoků), 19:00 Žalgiris Kaunas - Milán, 20:05 Maccabi Tel Aviv - Bayern Mnichov, 21:00 Real Madrid - CSKA Moskva.

Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články