Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Dohráno MOL Cup

Fenerbahce prohrálo s lídrem Euroligy Barcelonou, Veselý si poranil kotník

Jan Veselý nedohrál kvůli zranění kotníku zápas Evropské ligy, v němž Fenerbahce Istanbul prohrálo doma s prvním týmem tabulky Barcelonou 73:82. Reprezentační pivot a nejužitečnější hráč soutěže v sezoně 2018/19 si zranil levý kotník hned v úvodní čtvrtině po obranném doskoku a střetu s Leandrem Bolmarem a na hřiště se už nevrátil.

Jan Veselý
zdroj: DPA autor: Andreas Gora

Podle serveru Eurohoops.net čeká Veselého v sobotu magnetická rezonance, která určí rozsah zranění a délku možné absence.

Třicetiletý rodák z Ostravy, který měl už před odstoupením na svém kontě dva body, tři doskoky a dvě asistence, je i letos klíčovým hráčem tureckého celku.

Díky svým lednovým výkonům byl vyhlášen nejužitečnějším hráčem měsíce a po 29 odehraných zápasech měl průměr 13,6 bodu či 5,4 doskoku.

Je nám líto, video expirovalo.
Veselý se zranil, Fenerbahce prohrálo

V indexu platnosti byl s průměrem 18,79 pátým nejlepším hráčem celé soutěže. I díky jeho výkonům si Fenerbahce již v minulém hracím kole zajistilo účast ve čtvrtfinále.

Po porážce s vedoucí Barcelonou mu aktuálně patří páté místo, katalánský velkoklub si pojistil vítězství v základní části.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články