Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Mezinárodní závody spřežení CAI Kladruby nad Labem

Fenerbahce po třech výhrách v Eurolize padlo. Proti Barceloně nepomohl ani příspěvek Veselého

Po zranění kolena nastoupil k druhému duelu v řadě, tentokrát to ale na vítězství nestačilo. Jan Veselý musel společně s Fenerbahce Istanbul strávit ve 20. kole Euroligy porážku s Barcelonou 74:80. Český reprezentant přispěl tureckému klubu sedmi body a šesti doskoky.

Veselý kvůli zranění vynechal od listopadu devět euroligových utkání. Při úterní premiéře odehrál proti Villeurbanne 22 minut a dal deset bodů, tentokrát na palubovce strávil o šest minut méně.

Barcelona položila základy úspěchu už v prvním poločase, po kterém vedla v Istanbulu 42:39. Katalánce vedl za výhrou hlavně Claver, autor 17 bodů strávil na palubovce téměř 30 minut. Domácím nakonec nestačil ani výkon Sloukase, který zaznamenal 14 bodů.

Další španělský zástupce Real Madrid nestačil na Chimki Moskva. Ruský klub doma zvítězil o osm bodů po výsledku 102:94. Nejlepším střelcem utkání se stal ruský reprezentant Šved s 21 body, jenž navíc přidal i pět doskoků a hlavně 13 asistencí.

Je nám líto, video expirovalo.
Fenerbahce s Veselým prohrálo v Evropské lize s Barcelonou

Evropská liga basketbalistů - 20. kolo:

Chimki Moskva - Real Madrid 102:94, Fenerbahce Istanbul - FC Barcelona 74:80 (za domácí Veselý 7 bodů, 6 doskoků), Maccabi Tel Aviv - Milán 69:63.

Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články