Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Derby Trutnov - Hradec rozhodl koš v poslední sekundě prodloužení

Praha - Koš pivotky Michaly Hartigové v poslední sekundě prodloužení rozhodl o vítězství basketbalistek Hradce Králové ve východočeském derby na palubovce Trutnova. Hostující tým vyhrál 81:79 a uštědřil soupeři ve čtvrtém kole první porážku. Stoprocentní bilanci si udržel IMOS Brno, který porazil Strakonice rozdílem 30 bodů 80:50. 

BK Frisco IMOS Brno
zdroj: www.bkzabiny.cz

Do prestižního duelu v Trutnově ve výborné divácké kulise vstoupil lépe Hradec a první čtvrtinu vyhrál o 11 bodů. Trutnov ale v 16. minutě otočil na 25:24. Další průběh byl vyrovnaný. V závěru normální hrací doby domácí tým mohl rozhodnout, ale Andersonová střelu neproměnila. Podobnou šanci měl Trutnov v závěru prodloužení, ale míč ztratil a z poslední akce rozhodla Hartigová.

Hradecká pivotka dala celkem 19 bodů, o bod víc nasbírala nejlepší střelkyně zápasu Mišurová. V domácím týmu nastřílela 19 bodů Andersonová, jež přidala 16 doskoků. Trutnov i Hradec mají bilanci tři vítězství a jedna prohra. V čele ligy je IMOS Brno před USK Praha. Obhájkyně titulu však mají zápas se Slovankou na programu v neděli.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články