Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Absa Cape Epic

Denver patnáctou výhrou v řadě vyrovnal klubový rekord

New York - Na patnáct zápasů natáhli svou vítěznou šňůru basketbalisté Denveru, kteří v sobotu v NBA zdolali Sacramento 101:95. Vyrovnali tím 43 let starý klubový rekord ze soutěže ABA. Na domácí palubovce vyhráli už posedmnácté za sebou, což je rovněž nejdelší série v historii klubu.

Utkání Denver - Sacramento
zdroj: ČTK/AP autor: David Zalubowski

Od trenéra George Karla si však vyslechli kritiku za to, že už druhý zápas za sebou neodehráli podle jeho představ. "Nebyl s námi spokojený, spíš pěkně šílel," uvedl Danilo Gallinari, jenž byl s 19 body nejlepším střelcem Nuggets.

"Říkal jsem hráčům, že ve zbytku sezony nechci slyšet nic o únavě a odpočinku, že někoho něco bolí. Chci, aby odváděli to nejlepší, co umí," uvedl Karl. "Kdybychom měli partu třicátníků, možná bych to viděl jinak, ale jsou to pětadvacátníci."

Denver zůstal v Západní konferenci třetí těsně před Los Angeles Clippers, kteří zvítězili nad dalším jistým účastníkem play-off Brooklynem také 101:95. Střelecky je táhl Chris Paul, jenž dal 29 bodů, z toho 17 v poslední čtvrtině.

Washington bez Jana Veselého podlehl na hřišti Golden State 92:101. Hvězdou zápasu byl Stephen Curry, jenž přispěl k vítězství Warriors 35 body, ale utkání nedohrál kvůli zraněnému kotníku.

Výsledky:

Charlotte - Detroit 91:92, Chicago - Indiana 87:84, Denver - Sacramento 101:95, Golden State - Washington 101:92 (Veselý za hosty nehrál), LA Clippers - Brooklyn 101:95, Memphis - Boston 110:106, New York - Toronto 110:84.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články