Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Volejbalový magazín

Clippers porazili Washington, Veselý se do hry nedostal

New York - Basketbalisté Los Angeles Clippers si vítězstvím 94:87 nad Washingtonem upevnili pozici lídra Pacifické divize a druhého nejlepšího týmu v celé NBA. Ke čtvrté výhře za sebou přivedl kalifornský celek zejména rozehrávač Chris Paul, autor 22 bodů a 11 asistencí, který se vrátil do sestavy po třech absencích kvůli zranění kolena. V dresu Wizards se do hry vůbec nedostal Jan Veselý.

Los Angeles Clippers - Washington
zdroj: ČTK/AP

"Já trefil jen šest střel z šestnácti a Blake Griffin pět z osmnácti, to se často nestává. To hlavní bylo, že jsme měli 93 střel a oni 77. To je to, co nám vyhrálo zápas - útočný doskok," komentoval Paul statistiku, podle níž si domácí vypracovali celkem 22 opakovaných šancí na zakončení po nepřesné střele oproti 11 soupeřovým.

Čtvrtou výhru za sebou si připsalo i San Antonio, které vede Jihozápadní divizi a v pořadí ligy se drží v závěsu za Clippers. Při výhře 98:93 v Atlantě byl s podobnými čísly jako Paul tahounem rozehrávač - Tony Parker nastřílel 23 bodů a další koše padly po 12 jeho přihrávkách.

Hawks k zápasu nastoupili bez rozehrávače a třetího nejlepšího střelce Lou Williamse, který už do této sezony nezasáhne kvůli chystané operaci zkříženého vazu v koleni. Další rozehrávač Devin Harris odstoupil kvůli zranění kotníku ve třetí čtvrtině. V dresu San Antonia chyběli odpočívající Tim Duncan a zraněný Manu Ginobili.

Výsledky NBA

Atlanta - San Antonio 93:98, Charlotte - Sacramento 93:97, Chicago - Memphis 82:85 po prodl., LA Clippers - Washington 94:87 (za hosty Veselý nenastoupil), Minnesota - Houston 92:79, New Orleans - Golden State 112:116, Portland - Milwaukee 104:110, Utah - Cleveland 109:98.

Zdroj
ČT24

Hlavní zprávy

Nejčtenější články