Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Chicago znovu bez Rose porazilo v NBA Philadelphii

New York - Basketbalisté Chicaga se den po domácí prohře od Portlandu vrátili na vítěznou vlnu a v sobotu porazili Philadelphii 98:90. Nejlepšímu týmu ligy přitom proti lídrovi Atlantické divize opět chyběl nejužitečnější hráč uplynulé sezony Derrick Rose, kterého potřetí za sebou nepustily na palubovku potíže s třísly.

Utkání Chicago - Philadelphia
zdroj: AP autor: Brian Kersey

Na rozehrávce jej zdařile zastoupil C.J. Watson, který dal dvacet bodů a přispěl k obratu v utkání, ve kterém Bulls v úvodu prohrávali o 14 bodů. "Naše motto je neprohrát dvakrát za sebou. To nás tmelí, potřebujeme v tom jen pokračovat," řekl Watson, jehož tým naposledy prohrál v základní části dva zápasy za sebou loni v únoru. V domácí hale United Center se to Býkům, loňským vítězům základní části soutěže, nestalo už dva roky.

New York Knicks vyhráli i třetí zápas pod vedením prozatímního kouče Mikea Woodsona. Po odchodu Mikea D'Antoniho, který rezignoval po sérii šesti porážek, si Knicks poradili nejprve s Portlandem a nyní podruhé ve dvou dnech s Indianou. V průměru tyto tři zápasy vyhráli o 23,7 bodu, na což měl velký vliv debakl Portlandu 121:79. Na poslední výhře 102:88 měl velký podíl objev sezony Jeremy Lin s 19 body.

Výsledky sobotních zápasů:

Charlotte - Toronto 107:103, Chicago - Philadelphia 89:80, Dallas - San Antonio 106:99, Denver - Boston 98:91, Indiana - New York 88:102, LA Clippers - Houston 95:91, New Jersey - New Orleans 94:102, Utah - Golden State 99:92 po prodloužení.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články