Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Volejbalový magazín

Brooklyn je v play-off, po osmi letech porazil Houston

New York  - Basketbalisté Brooklynu se v úterý stali ve Východní konferenci pátým týmem s jistou účastí v play-off NBA. Do vyřazovacích bojů je posunula výhra 105:96 nad Houstonem, který dokázali porazit poprvé po osmi letech a ve vlastní hale dokonce po jedenácti. Doma se Nets momentálně velmi daří, vyhráli už počtrnácté za sebou, čímž stanovili nový klubový rekord.

Utkání Brooklyn - Houston
zdroj: Isifa

Joe Johnson byl s 32 body nejlepším střelcem Brooklynu, dvouciferný počet bodů přidalo dalších pět hráčů. Rockets, kteří už o play-off velmi pravděpodobně také nepřijdou, hráli bez zraněného Dwighta Howarda a střelecky je táhl s 26 body James Harden, který proměnil všech 16 trestných hodů. (VIDEO)

Dallas už počtvrté v sezoně prohrál prodloužení na domácí palubovce. Po střele rozehrávače Golden State Stephena Curryho v poslední sekundě nastavení se z výhry 122:120 radovali Warriors. Dallas tím klesl na deváté místo v Západní konferenci těsně za Memphis a Phoenix, které mají na kontě o porážku méně. Curry zápas zakončil s 23 body a 10 asistencemi, 27 bodů dal Klay Thompson. V domácím dresu nastříleli Dirk Nowitzki 33 a Monta Ellis 27 bodů. (VIDEO)

Warriors si na západě upevnili šesté místo za Portlandem, který zvítězil na palubovce Los Angeles Lakers 124:112. Na čtvrté výhře v řadě měli lví podíl Damian Lillard s 34 body a LaMarcus Aldridge s 31 body a 15 doskoky. Náhradník Lakers Nick Young nastřílel 40 bodů, čímž stanovil rekord sezony v celé lize pro hráče z lavičky. (VIDEO)

Výsledky:

Brooklyn - Houston 105:96, Dallas - Golden State 120:122 po prodl., LA Lakers - Portland 112:124.

Zdroj
ČT sport, ČTK, nba.com

Hlavní zprávy

Nejčtenější články