Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Buly - debata expertů

Basketbaloví Knicks drží neporazitelnost i po třetím zápase sezony

New York - Basketbalisté New York Knicks zvítězili v NBA nad Philadelphií 110:88 a udržují si neporazitelnost i po třetím zápasu v sezoně. V pořadí Východní konference jsou díky tomu nejúspěšnějším týmem, v Západní konferenci má o jednu výhru víc San Antonio.

Utkání Philadelphia - New York
zdroj: AP autor: Michael Perez

Knicks porazili Philadelphii v neděli doma a ani v pondělní odvetě v soupeřově hale se na výhru příliš nenadřeli. Newyorský celek měl před poslední čtvrtinou k dobru už 21 bodů. "V posledních dnech nikdo v lize nehraje tak dobře jako Knicks. Právě teď nemají žádnou slabinu," konstatoval trenér Sixers Doug Collins.

O překvapení dne se postarali hráči Clevelandu, kteří zvítězili v Los Angeles nad Clippers 108:101. Hosty k překvapivému vítězství dovedl nováček Dion Waiters, jenž proměnil sedm trojek a celkem nastřílel 28 bodů. Clippers sice dokázali v poslední čtvrtině vyrovnat, ale poté Waiters trefil dvě trojky za sebou.

Na čtvrtý pokus se první výhry dočkalo Sacramento, které porazilo Golden State 94:92. Ve vyrovnaném zápase Kings předvedli v třetí čtvrtině šestnáctibodovou šňůru, díky níž nakonec zvítězili, ačkoli Warriors mocně dotahovali. Jenže pokus Klaye Thompsona o vyrovnání ani trojka Stephena Curryho do koše nespadly.

Výjezd na Floridu se nevydařil hráčům Phoenixu. Po nedělní prohře v Orlandu podlehli Suns v pondělí Miami 99:124. Heat k pohodové výhře dovedl LeBron James s 23 body, Dwyane Wade dal o jeden méně. Miami si k výhře pomohlo patnácti trojkami.

Jediným neporaženým celkem v Západní konferenci zůstalo San Antonio, které zdolalo Indianu 101:79. Ani Spurs se na čtvrtou výhru moc nenadřeli, Tim Duncan a Tony Parker nemuseli hrát více než 25 minut.

Minnesota zvítězila v Brooklynu 107:96. Domácí Nets přitom v průběhu utkání vedli až o 22 bodů a po třech čtvrtinách měli ještě jedenáctibodový náskok, ale Timberwolves poslední čtvrtinu ovládli jednoznačným poměrem 32:10.

Výsledky pondělních zápasů NBA:

Brooklyn - Minnesota 96:107, Dallas - Portland 114:91, LA Clippers - Cleveland 101:107, Memphis - Utah 103:94, Miami - Phoenix 124:99, Philadelphia - New York 88:110, Sacramento - Golden State 94:92, San Antonio - Indiana 101:79.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články