Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Volejbalový magazín

Basketbalistky Trutnova mají nového trenéra, vrací se Kapitulčin

Trutnov - Basketbalistky Trutnova, které skončily v minulé sezoně na třetím místě, povede v novém ročníku jako hlavní kouč dosavadní trenér mládeže ve východočeském klubu Petr Kapitulčin. U prvního týmu působil již na začátku sezony 2013/14, na lavičce tehdy vydržel ale jen sedm kol.

Basketbalistky Trutnova
zdroj: ČT24

Nyní se stal nástupcem Jozefa Rešetára, který po něm před třemi lety trenérský post převzal. O přípravu nově se rodícího družstva se bude Kapitulčin dělit s asistenty Pavlem Prokešem, který byl v této pozici u týmu i při obou předchozích bronzových sezonách, a Michalem Martiškem.

Obhájkyně bronzu budou v lize po odchodu dlouholetého sponzora startovat s novým názvem Lokomotiva Trutnov a zcela přestavěným kádrem. "Z osmi hráček, které v loňském ročníku odehrály nejvíce minut v dresu Kary, již v Trutnově nebude působit ani jedna," řekl Krkonošskému deníku Kapitulčin. Hlavním cílem proto bude udržení prvoligové příslušnosti.

"Bude to těžké, ale chci věřit, že se nám záchrana i s podporou našich příznivců podaří. A kdo ví, třeba bude Trutnov příjemným překvapením letošního ročníku nejvyšší soutěže," uvedl Kapitulčin. Trutnov vstoupí do ligy 28. září domácím duelem s mistrovským USK Praha.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články