Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Golf Time

Basketbalistky Brna jsou po prohře v Madridu bez šance na postup

Madrid - Basketbalistky IMOSu Brno prohrály ve 12. kole Evropské ligy v Madridu s domácím Rivasem 50:67 a ztratily i poslední teoretické šance na postup. Po osmé porážce v soutěži se propadly na dno tabulky skupiny A. Stejně jako v předchozích duelech doplatily Brňanky na několik střeleckých výpadků a ani jednou v utkání nevedly.

Do zápasu vstoupily lépe basketbalistky španělského týmu, přesněji zakončovaly a přehrávaly soupeře agresivitou v obraně. Na rozhraní první a druhé čtvrtiny získal Rivas šňůrou 12 bodů rozhodující náskok 23:10.

V závěru poločasu se ale brněnské hráčky vzchopily a střelecky se dařilo trojlístku Hanušová, Horáková, Pecková, české vicemistryně i lépe doskakovaly než soupeř, z převahy však vytěžily maximálně snížení na tříbodový poločasový rozdíl.

Po změně stran se už svěřenkyním Jana Bobrovského nepodařilo obrat dokonat. Hráčky Madridu zpřesnily kombinaci, jednodušeji se dostávaly do podkošového prostoru a postupně zvyšovaly náskok. Domácí družstvo táhla střelecky zejména Cruzová, která zaznamenala 21 bodů. V závěrečné čtvrtině už Brňanky odpadly a režii zápasu převzal madridský celek.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články