Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
TCL V Repre

Basketbalisté San Antonia vyhráli v Torontu po druhém prodloužení

New York - Basketbalisté San Antonia zvítězili na půdě Toronta 111:106 po druhém prodloužení a připsali si v NBA třetí výhru na hřištích soupeřů za sebou. Spurs nasměroval k úspěchu Tony Parker, který ve druhém prodloužení zaznamenal sedm ze svých 32 bodů. Tim Duncan přidal 26 bodů. V týmu Raptors dal 29 bodů DeMar DeRozan, jenž vyrovnal vteřinu před koncem prvního prodloužení. Toronto zatím v sezoně vyhrálo jen tři ze 14 zápasů.

Utkání Brooklyn - Portland
zdroj: ČTK/AP autor: Henny Ray Abrams

V prvním prodloužení vybojoval Boston výhru 116:110 nad Orlandem. Celtics měli v poločase desetibodový náskok, ale po třetí části už vedlo o dva body Orlando. Jedním z hrdinů zápasu byl Paul Pierce, který sice v závěru čtvrté části promarnil šanci svou střelou rozhodnout, ale v prodloužení trefil důležitou trojku, jež poslala Boston definitivně do vedení. V dresu Celtics se vytáhl Kevin Garnett 24 body a 10 doskoky, Pierce přidal 23 bodů a Rajonu Rondovi (15 bodů a 16 asistencí) chyběl jediný doskok k triple-double.

"Má skvělé vidění, cit pro rozestavení hráčů a jeho načasování je neuvěřitelné. Většinou vidí o krok dopředu před obranou a navede spoluhráče do správných pozic. Pěkně se na to dívá," chválil bostonského rozehrávače Ronda trenér Orlanda Jacque Waughn.

New York přehrál bez problémů Detroit 121:100. Knicks soupeře rozstříleli z dálky, když proměnili 17 z 33 trojkových pokusů. Střelcem utkání byl Carmelo Anthony s 29 body, náhradník Steve Novak dal 18 bodů.

Philadelphia porazila Phoenix 104:101. Suns měli šanci na vyrovnání za stavu 103:101 pět vteřin před koncem utkání, jenže po nájezdu Michaela Beasleyho se míč vykroutil z obroučky. Mužem zápasu byl domácí rozehrávač Jrue Holiday, který nasbíral 33 bodů a 11 asistencí.

V dobrých výkonech pokračuje Brooklyn, který si poradil s Portlandem 98:85. Před poslední čtvrtinou byl stav vyrovnaný 70:70, ale závěr patřil domácím, kteří si připsali osmou výhru z 12 zápasů. Nets vedl Joe Johnson s 21 body. Celá základní pětka Portlandu se dostala do dvouciferných čísel, ale náhradníci přispěli pouze devíti body.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články