Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
FC Viktoria Plzeň - FC Zlín

Basketbalisté Hradce trápili Děčín, padli až v prodloužení

Tři dny po premiérovém ligovém vítězství basketbalisté Hradce Králové sehráli vyrovnanou bitvu s Děčínem, na výhru nad Brnem ale nakonec nenavázali. Třetímu týmu tabulky doma podlehli 84:90 po prodloužení.

Lamb Autrey z Jindřichova Hradce
zdroj: ČTK autor: Kolařík Stanislav

Královští sokoli vedli po první čtvrtině o 12 bodů a navrch měli i v poločase. Favorizovaným hostům se ale povedlo skóre otočit. V závěru vybojovali domácí prodloužení, když Američan Canda proměnil 11 sekund před sirénou jeden ze dvou trestných hodů a vyrovnal na 75:75. V nastavení pro sebe rozhodli zápas hráči Děčína a aspoň trochu si spravili chuť po předchozích dvou porážkách.

"Ze začátku jsem náš tým opět nepoznával. Venku nám to prostě nejde," uvedl děčínský kouč Pavel Budínský. "V druhém poločase jsme však začali hrát naši hru a zápas jsme stáhli a poté už poměrně kontrolovali. Působili jsme lepším dojmem. Musím pogratulovat Hradci za velmi povedený výkon, kdy nás velice potrápili. Za výhru jsem velmi rád, musíme však zlepšit hru při venkovních zápasech," řekl. Nejlepším hráčem zápasu byl hostující Autrey s 21 body a 15 doskoky.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články