Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Archiv D: Sport 1975

Basketbalisté Denveru vyhráli i devátý zápas v řadě

Cleveland (USA) – Ve velké formě hrají v NBA basketbalisté Denveru. Ti prodloužili v Clevladnu svoji sérii neporazitelnosti již na devět zápasů, když domácí celek porazili 111:103. Trenér George Karl bere další výhru jako určitou satisfakci. Nikdo z jeho týmu se totiž nevešel do nominace na Utkání hvězd, které se uskuteční za týden v Houstonu.

Slavící hráči Denveru
zdroj: Isifa

"Pokusíme se šokovat svět a stát se prvním týmem, který vyhraje ligu bez účastníka All Stars," prohlásil Karl. Denver vyhrál 15. zápas z posledních sedmnácti a blíží se vyrovnání své šňůry z jara 2005, kdy se ho marně snažilo zastavit deset soupeřů za sebou.

Na vítězství v Clevelandu se podílel celý tým, s výjimkou jediného hráče z devítičlenné sestavy se všichni dostali nejméně na deset bodů. Nejlepší byl s 19 body Danilo Gallinari. Koše v současnosti Denveru padají, během vítězné série má mužstvo průměr 114,6 bodu na zápas. V Západní konferenci se Nuggets posunuli už na čtvrté místo.

NBA:

Cleveland - Denver 103:111, Dallas - Golden State 116:91, Milwaukee - Detroit 100:105, Philadelphia - Charlotte 87:76, Sacramento - Utah 120:109.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články