Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Basketbalisté Děčína loňský úspěch s Nymburkem nezopakovali

Děčín - Basketbalisté Nymburka vyhráli i osmý zápas v NBL. Na palubovce Děčína, který jim loni po Vánocích uštědřil jedinou porážku minulé sezony, v dohrávce 3. kola zvítězili 80:72. Nymburk dovedl k vítězství 26 body Rančík. Děčín zůstal na čtvrtém místě.

Děčín v zápase vedl pouze jednou - Stria ho trojkou poslal v závěru druhé čtvrtiny do vedení 31:29. Jinak si udržoval náskok favorizovaný Nymburk, i když většinou jen těsný. Ještě v polovině poslední části měli čeští šampioni k dobru jen bod, ale pak sedmibodovou šňůrou odskočili.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih basketbalového utkání Děčín - Nymburk

"Samozřejmě jsme očekávali takovýto odpor. Také jsem věděl, že v minulosti tady Děčín porazil Nymburk, takže to pro mě byla výzva vyhrát," řekl trenér vítězů Kestutis Kemzura. "Měli jsme teď pár těžkých dní, ve středu jsme se dostali do druhého kola v Eurocupu, ale myslím, že jsme hráli dobře. Neodehráli jsme nejlepší zápas, ale zvládli jsme vyhrát, a to je nejdůležitější," dodal.

"Malinko nás vykolejilo, že nemohl nastoupit náš ústřední rozehrávač Venta kvůli žaludečním problémům. Ale myslím, že Tomáš Vyoral podal dobrý výkon a i v těch úsecích bez něj jsme se drželi. Rozhodla fyzičnost a širší kádr Nymburka," uvedl děčínský kouč Pavel Budínský.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články