Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Denver Pioneers - UMass Minutemens

Basketbalisté Bostonu vyhráli v NBA pojedenácté za sebou doma

New York - Basketbalisté Bostonu potvrdili v NBA domácí suverenitu už jedenáctým vítězstvím před vlastními fanoušky za sebou. Celtics v sobotu porazili 105:88 nejhorší tým soutěže Charlotte a oplatili mu vysokou úterní porážku. Boston hrál bez zraněné hvězdy Kevina Garnetta a všichni jeho hráči základní sestavy se dostali ve statistice nastřílených bodů do dvojciferných čísel. Na čtrnácti bodech se zastavil Paul Pierce, toho ale kouč v celé čtvrté čtvrtině šetřil.

Utkání Boston - Charlotte
zdroj: ČTK/AP autor: Michael Dwyer

"Nešlo o to, že bychom jim to chtěli oplatit," vrátil se Pierce k ostudné porážce o 26 bodů z Charlotte. "Šlo o to, že proti nim prostě musíme hrát lépe a musíme stále hrát dobře doma," dodal hráč, jenž si navíc připsal osm asistencí a šest doskoků.

Boston je po vítězství v tabulce Východní konference na děleném pátém místě s Chicagem a Atlantou.

Washington v utkání s Phoenixem předvedl nejlepší střelecký výkon v sezoně a vyhrál 127:105. Nejlepším střelcem Wizards byl Martell Webster, pro nějž bylo 34 bodů kariérním maximem. John Wall zaznamenal 16 bodů a 11 asistencí a připsal si třetí double-double z posledních čtyř utkání.

Jan Veselý zasáhl do zápasu v dresu Wizards na necelé tři minuty a do statistik se zapsal jedním neúspěšným střeleckým pokusem.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články