Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Basketbalisté Barcelony překvapivě prohráli s do té doby poslední Albou Berlín

Druhá porážka v řadě pro basketbalisty Barcelony v Eurolize. Překvapivě prohráli v 15. kole soutěže 70:74 na hřišti do té doby poslední Alby Berlín a po páté prohře v ročníku přišli o druhé místo v tabulce. Jan Veselý vstřelil v dresu španělského týmu osm bodů, Tomáš Satoranský si připsal k pěti bodům 10 doskoků a byl v tomto ohledu nejlepším hráčem zápasu.

Jan Veselý v utkání proti Albě Berlín
zdroj: Twitter Barca Basket

Barcelona v německé metropoli vyhrála o tři body první čtvrtinu a vedení držela ještě o poločase, rozhodující ztrátu však nabrala v třetí části, kterou prohrála o sedm bodů. Katalánský velkoklub prožívá neúspěšné období, prohrál třetí ze čtyř zápasů v Evropské lize a čtvrtý z pěti ve všech soutěžích. Alba Berlín po třetí výhře v ročníku odsunula na poslední místo Lyon.

Eurolize suverénně vládne Real Madrid s bilancí 14-1, kterou podpořil výhrou 72:58 na hřišti Crvené zvezdy Bělehrad. Druhá je s 11 výhrami Boloňa.

Euroliga basketbalistů –⁠ 15. kolo:

Alba Berlín –⁠ FC Barcelona 74:70 (za hosty Veselý 8 bodů, 2 doskoky a 4 asistence, Satoranský 5 bodů, 10 doskoků a 4 asistence), Crvena zvezda Bělehrad –⁠ Real Madrid 58:72, Maccabi Tel Aviv –⁠ Baskonia 89:81, Boloňa –⁠ Olympiakos Pireus 69:67, Valencie –⁠ Partizan Bělehrad 67:72.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články